Nyheder og PR om Energy Frames

17-02-2017

Dynamiske facader bliver næste store fokus for energioptimering

Dynamiske facader kan være en løsning til at nedbringe bygningers energibehov til bygningsdrift. En af landets førende forskere på området er enig, men peger også på udfordringer, som skal imødekommes, før dynamiske facader for alvor vinder indpas i byggebranchen

Læs mere >

02-11-2015

Dynamiske facader samler arkitekter, ingeniører og driftsfolk

I september så en ny konference om dynamiske facader dagens lys. 130 nøglepersoner i byggebranchen samledes for at tale om udvikling, arkitektur, driftsudfordringer og økonomiske overvejelser. For alle disse områder skal spille sammen, når dynamiske facader skal optimeres og leve op til en bred vifte af forventninger til fremtidens energieffektive byggerier.

Læs mere >

01-02-2015

Prisbelønnet facadeafskærmning skærer op til 50% af energiforbruget

Når projektet lykkes, er det altid en stor glæde. Og det må siges at være tilfældet med Energy Frames fra Art Andersen Cph.

Læs mere >

01-06-2015

Elforsk - projektbeskrivelse

Energy Frames er en rigtig solstrålehistorie. Ikke alene kan den nytænkte vinduesafskærmning reducere energiforbruget i bygninger med op til 50%. Det prisbelønnede system er også blevet godt modtaget på markedet og er allerede i brug flere steder. Blandt andet på rigshospitalet.

Læs mere >