GREEN TECH LAB VALGTE ENERGY FRAMES

Til testcentret Green Tech Lab i Vejle har Energy Frames leveret 20 dynamiske rammer i Serge Ferrari-tekstil, der sørger for solafskærmning og optimeret indeklima.

Rammerne ændrer facadens æstetiske udtryk

Bygningens æstetiske udtryk ændrer sig alt efter positionen på de intelligente og lette rammer, der er specialfremstillede til Green Tech Labs iøjnefaldende glasfacader. 

Nem betjening af de slanke rammer

De slanke rammer bevæges frem eller tilbage foran ruden med betjeningspanel, der enten åbner, stopper eller lukker rammen. Placeret foran ruden giver rammen solafskærmning.

RIGSHOSPITALET VALGTE DYNAMISK AFSKÆRMNING

I februar 2014 tog Rigshospitalet et nyt sygehusafsnit i seks etager i brug. Rigshospitalet er blandt de første byggeprojekter, der er opført med Energy Frames. 

Skabt til at modstå vind og vejr

Fire vogne flytter de robuste og slanke rammer frem og tilbage. Rammerne er designet til at kunne modstå belastning fra vind og vejr.  

FACADELØSNING MED SUND FORNUFT OG SUND ØKONOMI

Den 5.300 m2 store bygning er beklædt med Energy Frames på 128 vinduer, hvilket er med til at skabe et behageligt indeklima – samtidig med at sygehusets energiforbrug minimeres. 

Skjult drivsystem og Indvendig motor

Drivsystemet, der er skjult i de slanke og lette aluminiumsprofiler, har transmission i både top og bund. Elmotoren er elegant skjult i en udfræsning i vinduets indvendige karm.

< Forrige Næste >