Energy frames Specifikationer og tekniske data

find specifikationer og download tekniske produktark for de forskellige rammetyper

Klik nedenfor og læs mere om materialer og opbygningen af Energy Frames. Du kan også downloade produktark, som indeholder udvidet information samt tekniske data.

 

Opbygning / Karmen

Karmen er opbygget af 26 x 41 mm aluprofiler. Karmen sammenholdes i hjørnerne af gearene til drivsystemet, som er beskrevet herunder. De vandretliggende karmprofiler fastholdes til vindue/facade af et montageprofil, som fungerer som ophæng for karmen. Alle profiler bør fastgøres med skruer pr. 200 mm.

Opbygning / Drivsystemet

Drivsystemet består af en 5W, 24VDC, 0,3 Amp. elmotor som monteres i en udfræsning i vinduets karm. Alternativt indbygges denne i væggen ved siden af vinduet. Motoren er forbundet med en drivaksel gennem vinduets/facadens konstruktion til karmen på Energy Frames systemet.

Energy Frames er et godt svar på energikravene i 2015, som er meget svære at overholde med traditionelle "passive" facader

Kjeld Johnsen
/ Seniorforsker, Statens Byggeforsknings Institut

Materiale / Tekstilrammen

Tekstilrammen er opbygget af 75 x 75 mm aluprofiler hvori der er et fjedersystem, der sikrer, at tekstildugen altid holdes stram, og dermed ikke blafrer i vinden. Set udefra dækker tekstildugen hele aluprofilet. Maksimum mål b*h 2500 x 3500 mm / minimummål: 600 x 600 mm. Tekstilrammen kan kun indgå i Energy Frames komfortstyring.

Materiale / Pladerammen

Pladerammen er opbygget af 75 x 29 mm aluprofiler, tilpasset pladetykkelser på mellem 6-30 mm. Det skal dog sikres, at den valgte plade er tilstrækkeligt stabil i forhold til vindpåvirkning. Bag rammeprofilet skal der være monteret en tætningsbørste som sikrer stillestående luft mellem ramme og vindue/facade, når rammen står i lukket position. Maksimum mål b x h 2200 x 3500 mm dog, begrænset af en totalvægt på maksimum 60 Kg. / Minimummål: 600 x 600 mm.

 

energi-besparelse-konfigurator.jpg

Materiale / Lamelrammen

Lamelrammen er opbygget af 75 x 29 mm aluprofiler hvori drivsystemet til lamellerne er monteret. Lamel-rammen skal fungere som en fast persienne, hvormed mængden af lys der lukkes ind i rummet kan justeres. Bag på rammeprofilet monteres en tætningsbørste, og på lameller en tætningsliste, der sikre stillestående luft mellem ramme og vindue/facade når ramme og lameller står i lukket position. Maksimum mål b*h 1500 x 3000 mm dog, begrænset af en totalvægt på maks. 60 Kg. / minimummål: 600 x 1200 mm.

Oversigt / Sammenligning af Energy Frames

PladeLamelTekstil
  PC Isolering Glas Alu Træ Åben Lukket
 
Med Lav Lav Høj Høj Lav Med
Høj Høj Høj Med Lav Med
  Høj   Med Lav
  Høj   Med Lav
      N.A. N.A.
  Høj   Med Lav
  Lav   Lav Høj Lav
         
  Lav   Høj Lav
  Uændret   Uændret Uændret
 
Pris Lav Med Med Høj Høj Lav Lav